OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD KK Malle (N1) - Gunners Jette (P)  11-5 (2-4)

DATUM 21-01-2005

DOELPUNTEN 03’ 0-1De Bossher Frederic, 05' 1-1 Hermans Andy, 08’ 1-2 Lazidis Olivier, 12’ 2-2, 15’ 2-3 Azeddine Abdessamad, 18’ 2-4 Bentaler Abderrahim, 28’ 2-5 Lazidis Olivier, 28’ 3-5 Mohammed Bali, 29’ 4-5 Bryan Pereira, 31' 5-5 Mohammed Bali, 32’ 6-5 Troonbeeckx Dave, 33’ 7-5 Mohammed Bali, 35’ 8-5 Troonbeeckx Dave, 38’ 9-5 Troonbeeckx Dave , 39’ 10-5 Raf Govers, 40’ 11-5 Raf Govers

VERSLAG K.K. Malle had een moeilijke klant nl. het provinciaal spelend Gunners Jette. Deze Brusselse ploeg staat ongeslagen aan de leiding in zijn klasse en heeft al vier nationaal spelende ploegen uit de beker gewipt. Zij speelden goed georganiseerd en hadden een zeer sterk spelende doelman nl. Philips Benoît. K.K. Malle speelde in de eerste helft veel te laks en werden verdiend op achterstand geplaatst door Jette. De aan leiding staande ploeg werd wel een viertal maal door het doelhout gered, maar de provincialer kon met een 2 – 4 ruststand de kleedkamer intrekken. Na de donderpreek van K.K. trainer Belmans kwam Malle veel gedrevener uit de kleedkamers, maar de bezoekende keeper hield nog steeds stand en ze konden zelfs 2 – 5 uitlopen tot op 12 minuten van het einde. K.K. kon daarna vrij snel 2 tegendoelpunten scoren en kwam ook snel op voorsprong, Jette ging fysiek ten onder waardoor het bij de thuisploeg het makkelijker had en zo kon K.K. de score tegen een verdienstelijke Jettenaars opdrijven tot 11 – 5 .